Ik ben Sammy-Liz,

moeder, de vrouw van, dochter, zus, vriendin en stress & burnout coach.

Na ruim 13 jaar met ontzettend veel liefde in het onderwijs te hebben gewerkt als docent; mentor en student/docent coach, heb ik de knoop doorgehakt en mijn hart gevolgd en ben ik voor mijzelf begonnen als stress & burnout coach in Leiden en Oegstgeest. En wat een mooi pad is dit! Met de mooiste gesprekken en prachtige ‘ a haa’ momenten. Die sprankel in de ogen wanneer er weer wat meer rust komt, wat meer geluk. Dat is waar ik het voor doe. Dat is mijn drijfveer, daar haal ik kracht uit.

Het mooiste voor mij is om te zien dat JIJ weer inziet wat je in je hebt, dat die daadkracht, liefde, levenslust, energie, rust, etc, daar altijd is geweest, en dat ik deze reis samen met jou mag maken.

Wanneer ik jouw coach ben, zal ik eerlijk met je zijn, open. Ik zal naar je luisteren en spiegeltjes voorhouden. Ik zal naast je staan.
Er zal ook zeker gelachen worden, want dat is één van mijn waarden. En als ik je niet goed begrijp, zal ik je dat zeggen, zodat we op dezelfde lijn blijven. Maar het allerbelangrijkste is dat jij je veilig voelt en oké.

Fijn dat je er bent!

Lieve groet,

Sammy-Liz